G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Varm Grå

EAN nr: 
5705639801077
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-856

Hygge gulvlampen fra Halo Design er den perfekte lampe til både indendørs og udendørs brug. Den er fleksibel og funktionel, og med dens diameter på 19cm spreder den lyset godt og effektivt i hele rummet. Lampen er designet af Michael Waltersdorff, som er kendt for sine mange succesfulde designs i lampens verden. Med denne lampe i din bolig vil du få en følelse af hygge og ro.

Fleksibilitet har været et af nøglepunkterne under udviklingsfasen af denne lampe. Derfor er den udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). Det betyder, at lampen kan bruges både inde og ude og tåler fugt. Lampen er særdeles velegnet at bringe med ud på terrassen, når solen er på vej ned, og "hyggen" skal bringes til live.

Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen. Og med dens batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation gør det muligt at sætte lampen op uden brug af værktøj.

Hygge-serien fås i mange varianter og farver. Du kan vælge den farve og størrelse, der passer bedst til din boligindretning. Køb en Hygge gulvlampe fra Halo Design i dag og oplev den hyggelige belysning, den skaber i dit hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.135 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Varm Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel gulvlampe. Med sin diameter på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801077
Producent Varenr. 801077
Størrelse H:134cm x Ø:19cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer