G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Sort

EAN nr: 
5705639801060
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-855

Hygge gulvlampen fra Halo Design er en ny og fleksibel gulvlampe, som er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Lampen er designet af Michael Waltersdorff, som er kendt for sine mange succesfulde design inden for lampeverdenen. Med en diameter på skærmen på 19cm, spreder lampen lyset godt og effektivt i rummet.

En af nøglepunkterne i udviklingsfasen var fleksibilitet, og derfor kan Hygge gulvlampen bruges både inden- og udendørs. Lampen er IP54 godkendt og er dermed vandtæt, så den kan tåle fugt. Lampen er derfor særdeles velegnet til at tage med ud på terrassen, når solen er på vej ned, og hyggen skal bringes til live.

Du kan nemt dæmpe Hygge gulvlampen ved hjælp af funktionen på toppen af skærmen, hvor den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen. Med en batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation uden brug af værktøj gør det let at få lampen op at stå.

Hygge serien fra Halo Design fås i mange varianter og farver. Lampen er udviklet med integreret batteri og er dermed transportabel og funktionel. Lampens batteri og IP54 godkendelse gør den velegnet til brug både inden- og udendørs, og lampen er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære, uanset hvor du befinder dig. Med sit flotte og tidløse design passer Hygge gulvlampen perfekt ind i de fleste rum i dit hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.135 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel gulvlampe. Med sin diameter på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801060
Producent Varenr. 801060
Størrelse H:134cm x Ø:19cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer